O nas

 

Svet je velik in zares lep :). Mi pa najraje obiščemo pokrajinsko lepe in družbeno urejene dežele z neokrnjeno naravo.

Zakaj z nami? 

Visoka stopnja izvedenih potovanj

Smo uspešna družinska agencija. Izvedemo kar 91 % potovanj, ki jih razpišemo (velja za obdobje pred zastojem potovanj zaradi korone), in našemu delu zaupa veliko stalnih gostov. Vsakega izmed vas smo zelo veseli. Tudi ankete po potovanjih potrjujejo naš način ter nas spodbujajo in motivirajo pri pripravi potovanj v prihodnje.

Kakovostni avtorski programi

Naša najpomembnejša dejavnost je organizacija lastnih avtorskih potovanj, ki jih sami tudi izvedemo. Več dežel redno obiskujemo vsako leto, nekatere tudi večkrat letno. Ves čas poleg že ustaljenih potovanj ustvarjamo tudi nove programe, ponosni smo na nekatere nove koncepte potovanja: nov način potovanja (z vlaki) po Japonski od leta 2013, tritedensko poletno potovanje po Skandinaviji s šotori že od daljnega leta 1993, vodeno potovanje (in ne le počitnice) po Sejšelih od leta 2017 ...

Transparentne cene

Kot radi preberemo v anketah naših gostov po zaključenih potovanjih, smo posebni, ker ne zaračunavamo prijavnine in so naše cene enotne ne glede na število prijavljenih gostov. Ne zaračunavamo doplačil za potovanje v manjši skupini niti nerealno visokih doplačil za enoposteljne sobe, ne zaračunavamo nepotrebnih napitnin niti drugih nepričakovanih doplačil. Cene naših potovanj so jasne in znane še pred prijavo na potovanje. V razpisu vsakega potovanja je navedeno, kaj je vključeno v ceno in katera bodo doplačila.

Skrbna priprava potovanj

Tudi vsebina in našin potovanj sta predstavljena jasno in obširno. Kar je napisano na naši spletni strani, zares drži. Potovanja so pripravljena zgodaj in natančno. Nenehno jih tudi izboljšujemo na osnovi predlogov vodnikov ali gostov po potovanjih.

Sproščen potek potovanja

Stalna nota v naših programih je sproščn potek - brez hitenja in večkrat z možnostjo izbire glede na zanimanje gosta. V programih poleg klasičnih zanimivosti vedno nastopa tudi narava, začinjena z nekaj peš hoje (hoja ni nikoli zahtevna niti obvezna).

Kakovostno vodenje, prijazni vodniki

Naša potovanja vodijo prijazni in strokovni slovenski turistični vodniki z licenco Turistično-gostinske zbornice Slovenije, z večino pa sodelujemo že dolga leta (pa so vseeno vsi še mladi :)).

Desetletje zanimivih potovanj

Turistična agencija Nasmeh uspešno posluje od zažetka leta 2007, naše poletno potovanje po Skandinaviji s šotori pa poteka že od daljnega leta 1993.

Certifikat finančne zanesljivosti

Ker to dandanes ni samoumevno, dodajamo še, da naše obveznosti praviloma poravnamo pred rokom za plačilo. Leta 2016 smo prejeli tudi Certifikat finančne zanesljivosti.

Prijazno vabljeni k ogledu razpisanih potovanj! Na vaša vprašanja z veseljem odgovorimo tudi po e-pošti ali telefonu.

Zaupajte nam, saj vemo, zakaj so naši programi dobri :).

  

Damjan Jevšnik s sodelavci

 

Turistična agencija Nasmeh - Alja, Tim in Damjan

Damjan, Alja in Tim

Turistična agencija Nasmeh -Mateja

Vodnica Mateja na Islandiji, kanjon Asbyrgi

Turistična agencija Nasmeh - Rok

Vodnik Rok v Kanadi, lake Moraine

Turistična agencija Nasmeh - Tomaž

Vodnik Tomaž na Madeiri

Turistična agencija Nasmeh - Gregor

Vodnik Gregor na Novi Zelandiji

Turistična agencija Nasmeh - Mojca

Sodelavka Mojca na Islandiji

Nasmeh
Razpisana potovanja Ostala potovanja O nas Splošni pogoji Blog Kontakt