O nas

 

Svet je velik in lep :). Mi pa najraje obiskujemo pokrajinsko lepe dežele z dovolj visokim standardom prebivalstva (ki omogoča tudi ohranjanje narave).

 

Zakaj z nami? 

Visoka stopnja izvedenih potovanj

Smo družinska potovalna agencija usmerjena v najlepše predele našega planeta. Izvedemo kar 90-95 % naših razpisanih potovanj. Zaupa nam veliko stalnih gostov, vsakega posebej smo veseli. Ankete po potovanjih potrjujejo naš način dela, spodbujajo in motivirajo nas pri pripravi potovanj tudi v prihodnje.

Kakovostni avtorski programi

Naša najpomembnejša dejavnost je organizacija lastnih avtorskih potovanj, ki jih sami tudi izvedemo. Dežele, ki jih obiskujemo, izbiramo po lastnih kriterijih, programe potovanj pišemo sami. Več dežel redno obiskujemo vsako leto, nekatere tudi večkrat letno. Poleg ustaljenih potovanj ustvarjamo tudi nove programe. Ponosni smo na nekatere koncepte, ki smo jih razvili: nov način potovanja - z vlaki - po Japonski od leta 2013, tritedensko poletno potovanje po Skandinaviji - s šotori - od daljnega leta 1993, vodeno potovanje - in ne le počitnice - po Sejšelih od leta 2017 ...

Transparentne cene

Kot radi preberemo v anketah naših gostov po potovanjih, smo posebni, ker ne zaračunavamo prijavnine in so naše cene enotne ne glede na število prijavljenih gostov. Ne zaračunavamo doplačil za potovanje v manjši skupini niti nerealno visokih doplačil za enoposteljne sobe, ne zaračunavamo nepotrebnih napitnin niti drugih nepričakovanih doplačil. Cene naših potovanj so jasne in znane že pred prijavo na potovanje. V razpisu vsakega potovanja je navedeno, kaj je vključeno v ceno in katera bodo doplačila.

Skrbna priprava potovanj

Vsebina in način potovanj sta predstavljena jasno in obširno. Kar je napisano na naši spletni strani, drži. Potovanja so v celoti pripravljena zgodaj, že mesece pred odhodi. Nenehno jih tudi izboljšujemo na osnovi predlogov vodnikov ali gostov po potovanjih.

Sproščen potek potovanja

Stalna nota v naših programih je sproščen potek - brez hitenja. Programi večkrat omogočajo tudi možnost izbire glede na zanimanje gosta. V programih poleg klasičnih zanimivosti vedno nastopa tudi narava, začinjena z nekaj hoje peš (ki ni preveč zahtevna oz. ni obvezna).

Kakovostno vodenje, prijazni vodniki

Naša potovanja vodijo prijazni in strokovni slovenski turistični vodniki z licenco Turistično-gostinske zbornice Slovenije. Z večino sodelujemo že dolga leta (a so vseeno še mladi :)).

Drugo desetletje izvirnih potovanj

Turistična agencija Nasmeh uspešno posluje od leta 2007, naše poletno potovanje po Skandinaviji s šotori pa poteka že od daljnega leta 1993.

Certifikat finančne zanesljivosti

Ker to dandanes ni samoumevno, dodajamo še, da naše obveznosti poravnavamo pred roki za plačilo. Leta 2016 smo prejeli tudi Certifikat finančne zanesljivosti in leta 2023 najvišjo bonitetno oceno A+.

 

Prijazno vabljeni k ogledu naših razpisanih potovanj! Na vaša vprašanja z veseljem odgovorimo tudi po e-pošti ali telefonu.

Damjan Jevšnik s sodelavci

 

 

Turistična agencija Nasmeh - Alja, Tim in Damjan

Damjan, Alja in Tim

Turistična agencija Nasmeh -Mateja

Vodnica Mateja na Islandiji, kanjon Asbyrgi

Turistična agencija Nasmeh - Rok

Vodnik Rok v Kanadi, lake Moraine

Turistična agencija Nasmeh - Tomaž

Vodnik Tomaž na Madeiri

Turistična agencija Nasmeh - Gregor

Vodnik Gregor na Novi Zelandiji

Turistična agencija Nasmeh - Mojca

Sodelavka Mojca na Islandiji

Nasmeh
Razpisana potovanja Ostala potovanja O nas Splošni pogoji Blog Kontakt